Brinkhaus dekbedden

De geschiedenis van het bedrijf Brinkhaus    

http://www.brinkhaus.de/nl

In 1847 begon in Warendorf het succesverhaal van de traditieonderneming BRINKHAUS. Sindsdien is er veel gebeurd. Nieuwe markten, nieuwe behoeften, nieuwe uitdagingen. Dat alles hebben zij beantwoord met flexibiliteit en innovatie – zonder compromissen aan de vertrouwde Brinkhaus-kwaliteit. Vandaag is het merk Brinkhaus in 30 landen van de wereld synoniem voor topkwaliteit. Sindsdien zijn zij actief op alle markten in Midden-en Oost-Europa. De BRINKHAUS -producten worden echter nog steeds ontwikkeld in de hoofdvestiging in Duitsland. Van hieruit bestellen ze overal in de wereld hoogwaardige vulstoffen en materiaal voor de vervaardiging van hun eindproducten. Hier worden Brinkhaus-producten vervaardigd volgens de nieuwste know how op het gebied van productietechnieken en – methodes. Daarbij oriënteren zij zich naar de wensen en behoeften van hun  klanten. Om hun zo karakteristieke flexibiliteit te kunnen waarborgen, zijn zij in 2003 naar een ultramodern, geavanceerd productiecentrum verhuisd in Kostrzyn/Polen. Het ligt vlak bij de Duitse grens en stelt hen in staat, niet alleen de hele Europese markt, maar ook de Amerikaanse en Aziatische markten optimaal te verzorgen. In Kostrzyn wordt de kwaliteitsgedachte van BRINKHAUS op dezelfde wijze beleefd als vanouds. Sinds begin 2013 is de hoofdvestiging in Bocholt (Duitsland).

Dekbed met dons of wol gevuld. 

 

Een dons dekbed wordt gevuld met dons en veertjes. De veertjes maken dat het dekbed niet gaat samenklitten, terwijl het dons zorgt voor isolatie van de lichaamswarmte. Een echt donzen dekbed bestaat voor minstens uit 65% dons. Een donspercentage van 95% is het maximum. Hoe meer dons, hoe warmer.

donsvlokjes

Bij ons zijn er 2 soorten te verkrijgen met ieders 3 verschillende uitvoeringen:

 

 

Carat – dekbed uit nieuwe boerenganzendons uit Mazurië                  100% dons

  • Winter dekbed 2 pers. – 1175gr
  • Herfst dekbed 2 pers. – 895gr (uitvoering met knopen)
  • Zomer dekbed 2 pers. – 500gr (uitvoering met knopen)

Classica dekbed uit nieuwe witte Poolse ganzendons en veertjes, 90 % dons.

  • Winter dekbed 2 pers.-1400gr
  • Herst dekbed 2 pers.-980gr (uitvoering met knopen)
  • Zomer dekbed 2 pers.-400gr (uitvoering met knopen)

Stof ultrafijn satijn, 100% mako-katoen medicott behandeld.

Anti-allergisch dekbed Morpheus

De individuele en integrale oplossing voor allergiepatiënten, groot en klein. Alle elementen van dit dekbed zijn was- en droogbaar op 95° C. Het Morpheus programma biedt tal van voordelen :                    het dekbed bestaat uit twee helften met verschillend vulgewicht, zodat u door alle jaargetijden heen van dit product kunt genieten. De satijnen tijk aan de ene zijde en de stretch badstoftijk aan de andere kant, verlenen aan dit dekbed een overgelijkbaar gevoel van comfort en luxe. De vulling van 100% polyester merkvezel Briwafill zorgt voor een behaaglijke warmte is toch robuust genoeg om kookwas te doorstaan. De soepelheid en zachtheid van dit product is zelfs na tal van wasbeurten nog gegarandeerd. Bij regelmatige wasbeurten op 95°C (minstens één keer per maand) en tussendoor wasbeurten op 60°C houdt u de huismijt doeltreffend op afstand.

Wollen vierjaargetijden-dekbed Exquisit

 

Wol beschermt tegen warmte en koude. De sterke krulling maakt het mogelijk een grote hoeveelheid lucht vast te houden. Zonder deze krulling zou de goede isolerende werking niet tot stand kunnen komen. De constante temperatuur die het lichaam droog en warm houdt, blijft tijdens het slapen gewaarborgd. De soepele en mooie Brinkhaus-tijk van het fijnste makosatijn zorgt bovendien voor een voor het lichaam aangename luchtuitwisseling. Dankzij deze eigen-schappen en het grote warmte-isolerende vermogen is dit dekbed van schaapwol voor veel mensen een echte weldaad. Kortom : wanneer warmte als therapie wordt “voorgeschreven”.

 

– Duurzaam, slijtvast en behoudt zijn uiterlijk

– Veilig: vlamwerend, droogt niet uit en is antistatisch                     (stoot het stof af)

– Praktisch: vuil en vlekafstotend, gemakkelijk te reinigen

– Comfortabel: isoleert van nature en zorgt voor een natuurlijke            lucht en vochtregulatie

– Natuurlijk: warm en comfortabel, biologisch afbreekbaar – goed          voor de wereld om je heen

SLAAPCOMFORT