Brinkhaus dekbedden

Dekbed met dons of wol gevuld. 

Een dons dekbed wordt gevuld met dons en veertjes. De veertjes maken dat het dekbed niet gaat samenklitten, terwijl het dons zorgt voor isolatie van de lichaamswarmte. Een echt donzen dekbed bestaat voor minstens uit 65% dons. Een donspercentage van 95% is het maximum. Hoe meer dons, hoe warmer.

donsvlokjes

Bij ons zijn er 2 soorten te verkrijgen met ieders 3 verschillende uitvoeringen:

Carat – dekbed uit nieuwe boerenganzendons uit Mazurië                  100% dons

  • Winter dekbed 2 pers. – 1175gr
  • Herfst dekbed 2 pers. – 895gr (uitvoering met knopen)
  • Zomer dekbed 2 pers. – 500gr (uitvoering met knopen)

Classica dekbed uit nieuwe witte Poolse ganzendons en veertjes, 90 % dons.

  • Winter dekbed 2 pers.-1400gr
  • Herst dekbed 2 pers.-980gr (uitvoering met knopen)
  • Zomer dekbed 2 pers.-400gr (uitvoering met knopen)

Stof ultrafijn satijn, 100% mako-katoen medicott behandeld.

Anti-allergisch dekbed Morpheus

De individuele en integrale oplossing voor allergiepatiënten, groot en klein. Alle elementen van dit dekbed zijn was- en droogbaar op 95° C. Het Morpheus programma biedt tal van voordelen :                    het dekbed bestaat uit twee helften met verschillend vulgewicht, zodat u door alle jaargetijden heen van dit product kunt genieten. De satijnen tijk aan de ene zijde en de stretch badstoftijk aan de andere kant, verlenen aan dit dekbed een overgelijkbaar gevoel van comfort en luxe. De vulling van 100% polyester merkvezel Briwafill zorgt voor een behaaglijke warmte is toch robuust genoeg om kookwas te doorstaan. De soepelheid en zachtheid van dit product is zelfs na tal van wasbeurten nog gegarandeerd. Bij regelmatige wasbeurten op 95°C (minstens één keer per maand) en tussendoor wasbeurten op 60°C houdt u de huismijt doeltreffend op afstand.

Wollen vierjaargetijden-dekbed Exquisit

Wol beschermt tegen warmte en koude. De sterke krulling maakt het mogelijk een grote hoeveelheid lucht vast te houden. Zonder deze krulling zou de goede isolerende werking niet tot stand kunnen komen. De constante temperatuur die het lichaam droog en warm houdt, blijft tijdens het slapen gewaarborgd. De soepele en mooie Brinkhaus-tijk van het fijnste makosatijn zorgt bovendien voor een voor het lichaam aangename luchtuitwisseling. Dankzij deze eigen-schappen en het grote warmte-isolerende vermogen is dit dekbed van schaapwol voor veel mensen een echte weldaad. Kortom : wanneer warmte als therapie wordt “voorgeschreven”.

– Duurzaam, slijtvast en behoudt zijn uiterlijk

– Veilig: vlamwerend, droogt niet uit en is antistatisch                     (stoot het stof af)

– Praktisch: vuil en vlekafstotend, gemakkelijk te reinigen

– Comfortabel: isoleert van nature en zorgt voor een natuurlijke            lucht en vochtregulatie

– Natuurlijk: warm en comfortabel, biologisch afbreekbaar – goed          voor de wereld om je heen

LAAT UW DONSDEKEN REINIGEN,
VERGROTEN EN OPNIEUW OVERTREKKEN

Om langer plezier te hebben van uw dekbed, laat u het best om de vijf jaar reinigen. Want tijdens onze slaap verliezen we heel wat vocht en dat maakt het dons plakkerig. Breng uw dekbed daarom binnen bij onze donsservice. We maken het dons en de overtrek apart schoon in professionele wasmachines. Als u dat wenst, overtrekken we uw dons met een nieuwe tijk. Ook laat u uw donsdeken bij ons verlengen en verbreden. Zo kan het nog een eeuwigheid mee.

Plutex

SLAAPCOMFORT