i-Bed

Een betere nachtrust door een betere houding.

(Made in Belgium)

‘i-Bed’ is gebaseerd op een unieke i-Bed lattenbodem die zich naadloos aanpast aan je lichaam. De combinatie met de speciale fullbody viscogel matras garandeert U een hoogstaand gepersonaliseerd slaapcomfort.

Een rechte rug = een goede slaaphouding.

i-Bed werkt met een interactieve lattenbodem

Wanneer je op de lattenbodem gaat liggen, zal de lattenbodem zich automatisch aanpassen aan je lichaamsvormen. De druk van de heup en schouderzone wordt gecompenseerd door tegendruk in de rugholte, de zone van de benen en de nek- en hoofdzone. Door dit systeem van druk en tegendruk kom je automatisch in een houding te liggen die de wervelkolom correct horizontaal positioneert. Met andere woorden, de ideale positie om te slapen.

i-Bed werkt met een ondersteunende matras

De rugsteunende full body viscogel-matras bestaat uit een toplaag in gelfoam, die temperatuur- en vochtregulerend is. Onder de gelfoam zit een laag viscoschuim dat zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning en drukverlaging. De derde laag is een dikke laag HRC- polyetherschuim die elastisch, duurzaam, ventilerend en klimaatregulerend is. De tijk van de matras werd ‘Aegis’ behandeld, wat concreet wil zeggen: antiallergisch, microbe- en bacteriewerend én vochtregulerend. Samengevat, een ventilerende, hygiënische matras die het lichaam optimaal ondersteunt.

MATRAS MEDIUM
6 cm Gelfoam
5,5 cm Viscopore
12,5 cm Evopore

MATRAS FIRM
3 cm Gelfoam
3 cm Viscopore soepel
3 cm Viscopore stevig
15 cm Evopore

Een waaier aan keuzemogelijkheden op het gebied van stoffen, kleur, hoofdborden en sierpoten. Er is voor ieder wat wils! Kom langs en stel je eigen i-Bed samen in 5 stappen.

Ervaar het interactieve veersysteem en doe hier de test !hib

SLAAPCOMFORT