Matrasbeschermers

Beschermers

Wij werken met verschillende soorten matrasbeschermers die beschikbaar zijn in alle gebruikelijke afmetingen (ook eventueel maatwerk):

Moltons

zijn de meest gebruikte soorten. Meestal zit er stretch verwerkt in de hedendaagse moltons om ze beter te laten aansluiten aan de vorm van de matras. Ook voor uw kussen kunt u een moltonbeschermer krijgen. Ze bestaan in alle gebruikelijke kussenformaten; 40×60, 60×60, 50×70…

Geplastifiëerde beschermers

gebruikt men enkel voor jonge kinderen of voor oudere mensen omdat deze helemaal geen vocht doorlaten en dus prima geschikt zijn bij kleine ‘accidentjes’.

Aerosleep

Iedereen vindt het belangrijk om comfortabel te slapen. Maar voor velen kan de temperatuur in bed ondraaglijk warm worden en is luchtig slapen nog steeds een droom.
AeroSleep helpt echter uw lichaamstemperatuur beter onder controle te houden en het nachtelijk zweten tegen te gaan. De luchtdoorlaatbare matrasoplegger draagt meer dan 2.000 kg. Uw lichaam komt zo nergens in contact met de matras, waardoor onder uw lichaam de lucht vrij circuleert. Overtollige transpiratie verdampt op die manier moeiteloos waardoor uw lichaam zijn ideale temperatuur behoudt.
Sterk nieuws als u weet dat de mens gemiddeld per nacht meer dan 33 cl vocht verliest. Wie vlug zweet, weet hoe de slaapkwaliteit hieronder kan lijden.

Voordelen van Aerosleep

De maximale luchtcirculatie verbetert het slaapcomfort van mensen die gemakkelijk zweten in bed. De lichaamstemperatuur wordt namelijk beter onder controle gehouden. Dit biedt meerdere verbeteringen:
– Uw lichaamstemperatuur blijft beter onder controle en het nachtelijk zweten vermindert aanzienlijk.
– Uw lakens, hoofdkussen en matras blijven droog en fris tot de ochtend.
– Huidirritaties verminderen.
Op de 3D-structuur van de Aerosleep Adult Original is bij de Aerosleep Adult Coolmax een extra laag stof genaaid om het ligcomfort extra te verhogen. Bovendien verdampt het zweet hier nog sneller door.

 

De Aerosleep Adult Original bestaat uit een luchtdoorlaatbare 3D-honingraatstructuur. Dankzij deze maximale lichtcirculatie wordt overmatige transpiratie aanzienlijk verminderd en houdt men zijn lichaamstemperatuur beter onder controle.

 

Aerosleep Adult Coolmax bestaat uit een luchtdoorlaatbare 3D-honingraatstructuur. Dankzij deze maximale lichtcirculatie wordt overmatige transpiratie aanzienlijk verminderd en houdt men zijn lichaamstemperatuur beter onder controle. Op deze structuur ligt een witte Coolmax-stof, zoals een hoeslaken, die zorgt voor extra zacht ligcomfort.

SLAAPCOMFORT